Random Posts

  • 21 Ocak 2015 Çarşamba

    Clint Eastwood'tan American Sniper Rekoru


    Oscar ödüllü yönetmen Clint Eastwood'un son filmi 'American Sniper' (Keskin Nişancı) ilk haftasında 100 milyon doların üstünde hasılat yaptı. Bradley Cooper ve Sienna Miller'ın başrollerinde olduğu film, en iyi film dalında Oscar'da yarışıyor.

    Clint Eastwood’un 6 dalda Oscar adayı filmi ‘American Sniper’, gişedeki ilk haftasında 130 milyon dolar hasılat yaptı. Bu film Clint Eastwood’un en yüksek gişeyle açılan filmi oldu. Film, sadece Kuzey Amerika’da ( ABD , Kanada) 90 milyon dolar hasılat yaparken, geri kalan 30 milyon doları ise diğer ülkelerden kazandı. Özel donanma komutanı Chris Kyle’ın hikayesini anlatan film, Bradley Cooper’ın performansının sıradan bulunmasıyla ilgili eleştiriler alsa da içinde en iyi film ve en iyi erkek oyuncu kategorilerinin bulunduğu 6 dalda Oscar’a aday oldu. 

    Chris Kyle’ın aynı isimli romanından uyarlanan otobiyografik filmin senaryoya uyarlanması Jason Deal Hall tarafından yapıldı. Filmin kadrosunda ise ‘Silver Linings Playbook’ yıldızı Bradley Cooper ve ‘Stardust’ filminin ünlü oyuncusu Sienna Miller yer alıyor. Film, Türkiye’de 20 Şubat’ta vizyona girecek.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture