Random Posts

  • 27 Ağustos 2014 Çarşamba

    Hymer Karavanları ve Köklü Tarihçesi

    Avrupa'nın en başarılı karavan üreticilerinden birisi olan Hymer, köklü geleneklere sahip eski bir şirket. Eğlence araçları ve karavan üretimi üzerine uzun yıllardır deneyimi ve tecrübesi bulunan Hymer, günümüzde bu tarz karavan gibi araçların üretimine devam etmektedir. Farklı markalarda araçların üzerine karavan üretimi, çekme ve moto karavan dizaynı konusunda Avrupa'nın en iyisi olduğunu geçen yıllar içerisinde kanıtlamıştır. Şu an ülkemizde de, özellikle karavancılar arasında Hymer marka dizayn özel ilgi görmekte ve fiyatları da diğer karavan markalarına oranla biraz daha yukarılarda gezmektedir. Yenilikçi tasarımlara sahip olan Hymer, eğlence araçları konusunda rahatlık ve lüksü hedefleyen bir şirket.

    Şirketin ne zaman ve nerede kurulduğuna gelirsek, 1923 yılında Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde bulunan Bad Waldsee kentinde kurulmuştur. 1956 yılında tesisleri genişletip, 1957 yılında da seri üretime geçiş yapmıştır. Çekici tasarımları yanında konforu ve müşterilerinin ihtiyaçlarını da önemseyen Hymer için en büyük ve en önemli faktör bunların hepsinin bileşimi olan "kalite" olmuştur aslında.


    Şirketin resmi sayfasına girdiğimizde karşılaştığımız "Neden HYMER?" sorusuna verilen cevaplar da gayet tatminkar. Özellikle karavan kullanıcılarının bir karavanda aradığı özellikler göz önüne alınırsa, bir şirketin bu işi karavancılar için komple ve seve seve üstlenmesi fiyatını dahi ikinci plana atan bir artı. Eğer karavancılık sizin için bir zevkse ve gerçekten bir gezginseniz bu gibi tamamen özel dizayn karavanlarla 365 gün bile rahatça konaklanabilir. Benim henüz böyle bir karavanım olmadı ancak olursa evimin yolunu unutacağıma emin olabilirsiniz.


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture