Random Posts

  • 11 Haziran 2016 Cumartesi

    Avrupa Yakasında Lüks Rent A Car Fiyatları


    Her marka ve modelde araba kiralayan rent a car firmaları, en ekonomik araçlardan en lüks araçlara kadar her bütçeye ve zevke göre araç kiralama hizmetleri sunmaktadır. En konforlu ve en lüks araçları ile Avrupa yakası rent a car firmaları, yüksek performanslı ve gösterişli araçları meraklılarına kiralayarak lüks araç ihtiyaçlarını gidermektedir. Sürüş keyfi mükemmel, donanımı harika, her türlü konfora sahip olan lüks araçlar, kullanıcılarına farklı olduklarını hissettirmekte ve olağanüstü sürüş keyfi yaşatmaktadır. En güvenilir, en kaliteli ve en donanımlı araçlar olan lüks arabalar, en ekonomik koşullarla rent a car firmalarında ihtiyaç sahiplerini beklemektedir. Vivi.com.tr ‘den aldığımız verilere göre;

     Lüks araç modelleri:
     - Audi Q7
     - BMW
     - Land Rover
     - Rolls royce
     - Aston Martin

    Lüks araç kiralama hayali olanların hayallerini gerçekleştirebilecekleri çok uygun fiyatlarla lüks araç kiralayan Avrupa yakası rent a car acenteleri, günlük, haftalık ve aylık olarak araçları kiralamaktadır. Artık lüks araçları kiralamak ta şimdi çok kolay ve hızlıdır. Üstelik bir telefonla kiralama yapılabilmekte ve araçlar istenilen adreslere teslim edilmektedir. Gerek kişilere gerekse kurumlara otomobil kiralama hizmeti sunan rent a car firmaları, gidilen yerde uçaktan iner inmez lüks araçları hazırlamakta ve yeni sahiplerine vermektedir.

    Rüyaları süsleyen lüks otomobillerle sürüş keyfini yaşamak ve seyahatin tadını çıkarmak artık rent a car firmaları ile hem ekonomik hem de çok kolaydır. Birçok ünlü marka lüks arabalar, kiralanmak için sahiplerini acentelerde beklemekte ve bütçeleri sarsmadan lüks araç kullanma merakını gidermektedir. Lüks bir arazi aracı ile maceraya atılmak ve farklı heyecanlar yaşamak için en yakın rent a car firmasına başvurabilirsiniz.

    7/24 hizmet sunan ve oto kiralama işlerinde prosedürü müşterileri adına takip ederek kiralık araçlarına kavuşturan rent a car acenteleri, uzman kadrosu ve güvenilir çalışma prensipleri ile dakikalar içinde kiralık araçları hazır etmektedir. Fuar, konferans, özel davetler, özel günler, toplantılar ve daha birçok önemli günlerde ihtiyacınız olan en lüks otomobiller rent a car firmalarında en ucuz fiyatlarla sizleri beklemektedir. Bir telefonla lüks araçları kiralayabilir, hayallerinizdeki gibi bir yolculuk yapabilirsiniz. Sizleri farklı ve çok özel kılacak lüks araçlarla özel olmanın keyfini yaşayın.

    Şoförlü lüks araç kiralama hizmeti de sunan rent a car firmaları, Avrupa yakasında çok özel ve son model lüks araçları ile sizleri beklemektedir. Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Avrupa yakası acenteleri, müşterilerine güven ve konforu en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.

    Geçmiş seyahat kayıtlarının da tutulduğu lüks kiralık araçlarda eşyalarınızı unutma durumunda rent a car çalışanları imdadınıza yetişecektir. En lüks araçlar, tecrübeli şoförler ve güvenli hizmetlerle Avrupa yakası rent a car firmaları hizmet sunmanın gururunu yaşamaktadır. Sezonluk indirim fırsatlarından ve kampanya fiyatlarından faydalanmak için rent a car firmalarının web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

     Şoförlü Volvo S80 fiyat örneği ve KM SINIRI

     - 3 Saat şoförlü hizmet 350 TL80 KM
     - 6 Saat şoförlü hizmet 450 TL120 KM
     - 8 Saat şoförlü hizmet 550 TL140 KM
     - 10 Saat şoförlü hizmet 600 TL 160 KM
     - 12 Saat şoförlü hizmet650 TL180 KM
     - 18 Saat şoförlü hizmet750 TL200 KM
     - 24 Saat şoförlü hizmet 1000 TL250 KM

    Avrupa yakası lüks rent a car fiyatları için tıklayınız.

    Türkiye’nin en yoğun nüfuslu ili olan İstanbul’da lüks bir kiralık araçla yolculuk etmenin keyfini yaşamak ve güzel İstanbul’u turlamak isteyenlerin uğrak yeri olan ren a car acenteleri, Atatürk Havalimanı başta olmak üzere birçok noktada hizmet vermektedir. İstanbul şehri araç kiralama hizmetinde en üst hizmet kalitesini yakalamış bir büyük kenttir. Araç kiralama olarak lider bir durumda olan İstanbul’un gezip görülecek çok yeri vardır.

    Kusursuz bir hizmet sunan rent a car firmaları bir telefonla araçlarınızı hazırlatarak İstanbul’a indiğinizde adresinize teslim etmektedir. Kredi kartı, sürücü belgesi ve kimlik bilgileri ile kolaylıkla kiralayabileceğiniz lüks araçlarla farklı ve özel olmanın keyfini yaşayın. Kira bedeli dışında ekstra bir ücret ödemeyecek, sürpriz masraflarla karşılaşmayacaksınız. İstanbul ren a car acenteleri her zevke ve her bütçeye uygun araçlar kiralamakta ve müşterilerinin araç ihtiyaçlarını çok kısa bir sürede karşılamaktadır. Kiraladığınız lüks otomobiller sizlerin imajını belli edecek, saygınlığınızı arttıracaktır.

    Firmaların çalışanları için lüks araç kiralama taleplerine de cevap veren İstanbul rent a car, yolculuk boyunca müşterilerine her konuda destek vermeye devam etmektedir. Avrupa yakasının birçok noktasında oto kiralama acenteleri lüks araç kiralamak isteyenler için büyük bir avantajdır. Hem ucuz hem de son model lüks araçları bir telefonla kiralayabilir ve hayallerinizdeki yolculukları yaşayabilirsiniz.

    Lüks araç kullanmanın bir ayrıcalık olduğu günümüzde, rent a car acentelerinin web sayfalarından tüm lüks araçları ve fiyatlarını inceleyebilir, araçları karşılaştırabilirsiniz. Araç kiralama Avrupa yakası şeklinde internette arama yapıldığında tüm Avrupa yakası rent a car firmalarını bulabilir, iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

    Kasko, yol yardımı gibi birçok ek hizmetlerle lüks arabanızla yolculuğun keyfini güvenle çıkaracaksınız. Yolculukların keyfini yaşamak ve günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için lüks araçlar kiralayabilir, ayrıcalıklı olmanın zevkini yaşayabilirsiniz. Hem çok kaliteli ve göz alıcı hem de ekonomik lüks araçları kiralayarak sürüş keyfini yaşamak artık hayal değil. Avrupa yakasında hemen her semtte bulunan rent a car firmaları araç kiralayabileceğiniz en kaliteli ve en güvenli firmalardır.

    Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan acenteler, kiralık araçlarda sizleri evinizdeki gibi rahat ve konforlu hissettirecek, İstanbul’un muhteşem güzelliğini doyasıya seyretmenizi sağlayacaktır. Uçakla İstanbul’a gidenlerin uçaktan iner inmez kiralık araçlarını hazır eden acenteler, bekleme stresini yaşamadan çok kısa sürede kiralık lüks araçlarınıza kavuşmanızı sağlayacak. 7/24 hizmet sunan ve tüm çağrılara cevap veren rent a car firmaları, kişi ve kurumların en ekonomik araçlardan en lüks araçlara kadar otomobil ihtiyacına cevap vermektedir.

    Zamanınız kısıtlı ve çok aceleniz mi var? Online hizmet sunan Avrupa yakası rent a car firmaları ile iletişime geçerek, zaman kaybetmeden kiralık araçlarınızı alabilirsiniz. Telefonla veya online rezervasyon yaptırarak İstanbul’a vardığınız andan itibaren çok kısa bir sürede arabalarınıza kavuşursunuz. Her tür sorunuza 24 saat cevap veren güler yüzlü ve tecrübeli ekibi ile acenteler sizlere en güvenilir ve en lüks araçları ile gezmenin fırsatını vermektedirler. Araba kiralamanın ne kadar kolay olduğunu görecek, lüks araçların kiralık fiyatlarına inanamayacaksınız.

    Çok büyük bir araç filosu olan Avrupa yakası rent a car firmalarında istediğiniz model lüks araçların yanında minibüsten en ekonomik otomobile kadar her aracı bulabilirsiniz. Filo kiralama hizmeti de sunan acenteler, aylık ödeme planları ile bütçeleri zorlamadan tüm ihtiyaçları gidermektedir. Tarihi ve kültürü ile tüm dünyanın dikkatini çeken ve her zaman turistlerin akınına uğrayan İstanbul’da camilerden saray ve anıtlara, müzelerden boğazlara kadar çok fazla gezip görülecek yerler vardır. Tüm bu güzellikleri konforlu ve güvenli bir kiralık araçla görebilir, gezinizin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture