Random Posts

  • 15 Temmuz 2016 Cuma

    Pokemon GO Android APK'sı Nasıl İndirilir?

    Pokemon GO'yu android mobil cihazınıza indirip oynayabilmek için APK dosyasına ihtiyacınız var. APK dosyasını telefonunuza yükleyip kurduktan sonra oyunun serverlarına erişmeniz mümkün. Oyun henüz Türkiye'de oynanmadığı ve indirmeye açılmadığı için bazı zamanlar donma ve serverdan atma gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Fakat şu anda Pokemon GO oynamak için orjinalini beklemek ya da APK'sını indirmekten başka bir çaremiz yok.

    Pokemon GO oyununu Türkiye'de elde edip oynayabilmek için iki yol bulunuyor. İlki Türkiye'de piyasaya sürülmesini beklemek ve mobil mağazalardan ücretsiz elde etmek. (Fakat bu bekleyişin ne kadar süreceği belli değil.) İkinci yol ise APK yoluyla telefonunuza yükleyip kurulumu yaparak oynamaya başlamak.

    Biz şu an ikinci yol olan APK ile kurulum yöntemini Android telefonlar için gerçekleştireceğiz. İlk yapacağımız işlem APK dosyasını telefonumuza aktarmak. Bunun için eğer bilgisayar kullanacaksak "APKPure.com" sitesine gidip Pokemon GO'nun 58 mb büyüklüğünde olan APK dosyasını bilgisayarımıza indireceğiz. Eğer telefon üzerinden indirme işlemi yapacaksak https://apkpure.com/pok%C3%A9mon-go/com.nianticlabs.pokemongo adresine tıklayıp buradan APK'yı telefonumuza indireceğiz.

    Buradaki maksadımız APK dosyasının, oyunu oynayacağımız telefonda yer almasını sağlamak.

    Eğer bilgisayar kullandıysak USB yoluyla dosyayı telefonumuza atıyoruz. Telefondan indirdiysek zaten şu an telefonumuzda APK dosyası mevcut demektir. APK dosyasını açıyoruz ve kuruluma başlamak için bizden izin istiyor. (Bu kısımda vereceğiniz izin tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.) Kuruluma izin verdikten sonra yükleme başlıyor ve bitince Google hesabımızla oyuna giriş yapıyoruz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture