Random Posts

  • 25 Mart 2016 Cuma

    Düşlediğiniz Tatilin Doğru Adresi: Gruppal


    Hepimizin aklında ayrıcalıklı, konforlu ve huzur dolu bir tatil var. Peki hayalinizdeki tatili gerçekten bulabiliyor musunuz? Cevabınız hayır ise henüz Gruppal.com sayfalarıyla tanışmamışsınız demektir. 

    Türkiye'de tatil anlayışına yeni bir soluk kazandıran Gruppal tur şirketi, aklınızdaki tüm tatil seçeneklerini barındırıyor. Roma turu seçeneklerinden Fransa turları alternatiflerine kadar birçok tatil turu bulunuyor. Sadece online alanda hizmet veren Gruppal, bu özelliğiyle de Türkiye'nin lider online tatil markası oluyor. Seyahat ile ilgili sayısız fırsatı bünyesinde barındıran firma, deneyimli ve uzman kadrosuyla da gezgincilerin her daim yanında oluyor.

    Aklınızda neresi varsa oraya bir tur mutlaka var!

    En kaliteli ve cazip seyahat fırsatlarını Türkiye'yi ve dünyayı gezmek isteyenlerle buluşturan Gruppal.com sayfalarında yurtdışı turlarından yurtiçi gezilerine, cruise gemi yolculuklarından nehir turlarına, kültür ve balayı turlarından kayak turlarına kadar sayısız seçenek bulunuyor. Yılbaşı, sömestre, bayram gibi özel günlerde de indirimli turların ve birbirinden farklı rotaların olduğu Gruppal.com'da tüm tatil hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor.

    Neden Gruppal.com'u tercih etmeliyim?

    Popüler şehirlere ve trend güzergahlara birbirinden uygun tur fırsatlarıyla gitmenin yanı sıra Gruppal.com üzerinden satın aldığınız her tatil için hediye puan kazanıyor ve bir sonraki tatil alımlarınızda bu puanlarınızı harcayabiliyorsunuz. Gitmek istediğiniz yeri en geniş alternatifleriyle burada bulmanız mümkün. Gruppal.com'da beğendiğiniz tatili en iyi fiyatlar ve kredi kartına 9 taksit ödeme imkanlarıyla satın alabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte, müşteri memnuniyeti, güvenlik ve destek hizmetlerinin en üst seviyede yararlanırsınız.

    % 100 Güvenlik standartları ile tatil yapın

    Gruppal.com üzerinden kredi kartı ile yaptığınız alışverişlerde, kredi kartı bilgileriniz SSL ile şifrelenerek, güvenli bir şekilde bankalara aktarılmakta ve Gruppal sunucularında kesinlikle tutulmuyor. Gruppal'da sunulan ürün ve hizmetler Gruppal yetkilileri tarafından kontrol edilerek, kalite standartlarına uygun olmalarına özen gösteriliyor. Hadi siz de gitmek istediğiniz yere, Gruppal.com fırsatlarıyla gidin, karlı çıkın!


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture