Random Posts

  • 13 Ekim 2014 Pazartesi

    2014'ün En İyi Seyahat Fotoğrafı Yarışması Sonuçlandı

    24 Eylül 2014 günü düzenlediğimiz "2014'ün En İyi Seyahat Fotoğrafı Yarışması"nın kazananı belli oldu! Bize gönderilen seyahat fotoğrafları arasından seçtiğimiz fotoğrafları, fotoğraf kalitesi, fotoğrafçılık ilkeleri ve teknik olarak yorumlamaktan ziyade en iyi kompozisyonu oluşturup seyahatini görsel olarak en iyi şekilde anlatan fotoğrafları dereceye aldık. Umarız bu güzel fotoğraflar beğeninizi alır.
    Yarışma sayfasına gitmek için tıklayın.

    Çektiği fotoğrafla en iyi kompozisyonu oluşturan, seyahatini en iyi anlatan kişiler şöyle:

    1. Halil Kaya

    "Bir gün yine Barcelona'dayız. Hayatımın en güzel fotoğrafını çekiyor gençlik otobüsü projesinin web ekibinden ibrahim arkadaşım."
    Yer: Barcelona
    Cihaz: Sony Xperia Z1


    2. Hazal Çelik

    "Bu doğa güzelliği gerçek olamaz."
    Yer: Doğu Karadeniz - Rize / Çamlıhemşin.


    3. Emel Özkan

    "Fotoğraf, "San Gimignano - İtalya"da çekildi. Uzun yıllardır hayalini kurduğum İtalya'ya Nisan ayında nihayet gidebildim. Yedi gün boyunca İtalya'nın değişik şehirlerini gezdik ama beni en çok etkileyen San Gimignano oldu. Toscana turu içindeki duraklarımızdan biriydi. Yağmurun atıştırdığı bir günde San Gimignano'ya doğru otobüsle tırmanışa geçtik. Uzun uzun anlatarak sizi sıkmak istemediğimden kısaca yolda ciddi bir kaza atlattığımızı yazmakla yetineceğim. Neyse ki ucuz atlattık ve sonunda o güzel kasabaya ulaştık. Hayranlığımı, orada geçirdiğim güzel anları anlatmakla bitiremem. Fotoğrafı dönüş yolunda çektim, oradan aldığım güzel karelerden sadece biri. Saygı ve sevgilerimle."
    Yer: San Gimignano - İtalya



    Katılan herkese teşekkür ediyoruz, kazananları ise tebrik ederiz bize bu güzel fotoğrafları görme imkanı sağladıkları için.

    Bir sonraki fotoğraf yarışmasında buluşmak dileğiyle, dünyayı keşfetmeye devam edin!

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture