Random Posts

  • 22 Temmuz 2015 Çarşamba

    Rock’n Roll Diyerek Akıllı Telefon Pazarına Girmeye Hazırlanan Marshall

    53bc57a67fcf907a6e78de17135593cb
    Marshall denince aklımıza geçtiğimiz yüz yıllık süreçte müziğe damgasını vurmuş bir marka gelmekte. Ama Marshall amfilerini üreten o büyük marka, önümüzdeki günlerde akıllı telefonuyla piyasaya damgasını vuracak gibi görünüyor. Zira Marshall, yeni üreteceği akıllı telefonunda sizin de tahmin edeceğiniz gibi Marshall tadında ses kayıt cihazı, hoparlörler ve kulaklıklar kullanacak. Marshall London adıyla piyasaya çıkacak olan cihazda 2 farklı kulaklık çıkışı bulunacak, ek olarak da özelleştirilmiş Marshall amfisi kullanılacak. Bu şekilde aynı anda iki farklı şarkıyı iki farklı kulaklıktan ya da tek şarkıyı aynı anda iki kulaklıktan dinlemek mümkün olabilecek. Marshall'ın yeni telefonu özellikle müzikle ilgilenen kesimin aşırı talep göstereceği bir telefon olacak gibi duruyor. London'ın teknik özelliklerine gelecek olursak:

    4,7 inç 1280×720 piksel IPS LCD ekran * 64 bit Snapdragon 410 işlemci * 16 GB Hafıza * Mikro SD kart ile genişletilebilir 2 GB RAM * Arkada 8 megapiksel, önde 2 megapiksel kamera * Wolfson DSP
    Bu teknik donanımlar yeni piyasaya çıkacak bir telefon için pek yeterli gözükmeyebilir ancak bu açığı kapatacak olan en büyük şey Marshall'ın yazılımları, arayüzleri ve kaliteden ödün vermeyen ses donanımları. Kesinlikle tam bir müzik telefonu.

      marshall_london_1040_display_lev-1024x768

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture