Random Posts

  • 11 Ekim 2015 Pazar

    Otellerde Ucuza Kalmak İçin Uludağ'a Erken Rezervasyon


    Kış dönemi yaklaşıyor ve bir çok kişi tatilini şimdiden planladı bile. Özellikle çalışanlar ve takvimleri önceden belli olan kişiler Uludağ'da kayak sezonunu açmak için çoktan rezervasyon yaptırdı. Durum böyle olunca da sezon yaklaştıkça ulaşım ve özellikle konaklama konusunda geç kalanlar büyük sıkıntı yaşayacak. Erken rezervasyon yaptırmanın önemini sürekli tatile çıkanlar iyi bilir, fiyatlar konusunda daha makul daha ucuz bir tatil yapabilmek için hızlı davranmak gerekir. Her kış otelleri full çeken Uludağ için de aynı şey geçerli.

    Uludağ'da fiyatların tavan yaptığı dönem, sizin de bildiğiniz gibi kış dönemi. Kar yağmaya başladıktan sonra Uludağ'da fiyatların ateş pahası olduğunu herkesin bilmesi gerek. Bu yüzden tatil planı yapanlar kesinlikle erken rezervasyon yöntemine başvurmalı. Aksi takdirde fiyatların pahalı olmasından ziyade otellerde yer bulmak bile hayal olabilir.

    Henüz geç kalmış değilsiniz, bu dönemlerde yapılan rezervasyonlarla Uludağ'daki kayak tatilinizi ucuza kapatabilirsiniz. Tek yapmanız gereken tatilinizi doğru programlayıp doğru zamanlar seçmek. Eğer zamanlarınızı mümkün olduğu kadar esnetebilirseniz çok uygun fiyatlara lüks otellerde bile kalmak mümkün.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture