Random Posts

  • 26 Eylül 2014 Cuma

    Jurassic Land Etkinliği Başlıyor!

    Jurassic Land

    Jurassic Land

    Jurassic Land, Türkiye’de eğlendirerek öğretmeyi esas alan “edutainment “ kavramının öncüsü olarak kurulan ilk tema parkıdır. Avrupa’nın en büyük dinozor tema parkı olan Jurassic Land , 4-15 yaş çocuklara ve ailelere 8000 metrekare iç alana kurulu park ve müze içerisinde dinozorlar dünyasına yönelik inceleme, araştırma ve keşif imkanı sunar. Kuruluşundan bu yana birçok okul gruplarını misafir etmiş olan Jurassic Land, tarih araştırmaları için kaynak olarak kullanılabilen Kültür Bakanlığı onaylı müze statüsünü de taşımaktadır.

    4 boyutlu hareketli Juracopter sinema, 5 üniteden oluşan dinozor bilim merkezi, dinozor iskelet ve yumurtalarının yer aldığı müze, dinozor temalı etkinlik ve aktivite alanın da içinde yer aldığı, macera dolu dinozorlar ülkesine yolculuk, çocuklar ve aileler için oldukça merak uyandırıyor.

    Jurassic Land’de kazı aktivitesi, tshirt boyama, dinozor yumurtası boyama, gibi birbirinden ilginç aktivitelere yer verilirken aynı zamanda, özel dekorlu Jura Parti Evi ve Ağaç ev alanlarında çocuk doğumgünü ve diğer kutlamalar oldukça geniş imkanlar sunularak gerçekleştirilebiliyor.

    Dino Lazer Tag

    Jurassic Land içerisinde dinozorlar ile fantastik bir atmosfer haline getirilmiş özel dekorlu 650 metrekare alanda gerçekçi silahlar ile oynanan tamamen güvenli bir lazer takım oyunudur.Kullanılan silahlardaki hafif titreşim özelliği ile kişi kendini gerçek bir lazer savaşında hissedebilir.7-14 yaş grubu ve 14-20 yaş grubu için farklı boyutlarda lazer silahları kullandırılan oyun süresi ortalama 15 dakikadır.

    Fiziksel temas ve oyun alanı dışına çıkmanın yasak olduğu Dino Lazer Tag’de amaç tüm vurulmadan oyunda kalabilmektir. Oyun sonunda kazanan takımın en çok puan toplayan oyuncusuna bilet hediye edilmektedir.

    26 Eylül 2014 10:00 - 10 Ekim 2014 10:00
    Jurassic Land, İstanbul

    Adres: Kocatepe Mah., Şehir Parkı Cad./12. Sok. Forum İstanbul, Yıldırım/Istanbul - Europe

    Aile 4 kişilik fiyat - 96.00 TL
    Aile 3 kişilik fiyat - 78.00 TL
    Tam - 32.00 TL
    İndirimli - 25.00 TL

    Bilet Satın Alın
    http://www.jurassicland.com.tr/

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture