Random Posts

  • 21 Eylül 2014 Pazar

    Romantik Bir Balayı İçin Dünyanın En Güzel Adaları

    Romantik bir balayı geçirmek isteyen her çift, kendini insanlardan ve yaşadığı bölgeden uzaklara atıp kafa dinlemek ister. Üstelik kendini uzaklara atmak isteyen çiftlerin çoğu da, özellikle yurtdışına ve hatta ıssız adalara gitme hayali kurarlar. Bunu başaran çiftlerin yüzdesi düşük olsa da son yıllarda dünyanın farklı noktalarındaki adalara balayına giden çift sayısında büyük bir artış gözleniyor. Bunda küresel turizmin ve son 10 yılda uçak şirketlerinin düzenlediği kampanyaların büyük bir etkisi var. Özellikle, "maldivler", "karayipler" gibi ada ülkelerine çok sayıda sefer düzenleyen havayolu şirketleri aynı zamanda fiyatları makul tutmaya çaba gösteriyor. Tabi bunu ne kadar başardıkları ayrı bir konu ancak önemli bir konu varsa o da ada turizminin güçlenmeye devam ettiği.

    Uçak şirketleri kadar bölgesel ve bol yıldızlı otellerin de balayı turizmini güçlendirmede katkısı bulunuyor. Müthiş tasarımlı devasa oteller, kimi zaman da küçük, sakin ama bir o kadar güzel manzaralı butik oteller, balayına gelecek olan çiftleri cezbediyor. Her türlü imkana sahip olan bu oteller, aynı zamanda bulunduğu adanın sakinliğini de bünyesinde barındırdığı zaman balayı turizmi için reddedilemez bir cazibe haline geliyor.

    Romantik balayı geçirmek için gidilen bu adaların en güzelleri aşağıdaki listede yer alıyor. Balayına nereye gitsek diye düşünüp araştırırken bu yazımızla herkesin karşılaşması dileğiyle!

    #
    Ada
    Ülke
    1MedjumbeMozambik
    2Charles AdasıBahamalar
    3Cotton HouseMustique
    4Cayo EspantoBelize
    5Huvafen FushiMaldivler
    6Villa CorallinaTahiti
    7MantajiFiji
    8Mabul IslandMalezya
    9North IslandSeyşeller
    10Indigo BayMozambik

    10. Indigo Bay


    9. North Island


    8. Mabul Island


    7. Mantaji


    6. Villa Corallina


    5. Huvafen Fushi


    4. Cayo Espanto


    3. Cotton House


    2. Charles Island


    1. Medjumbe


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture