Random Posts

  • 5 Ağustos 2014 Salı

    Fringe'den sonra The Strain!


    Hikayesi ve izleyicisi ile büyük başarı yakalayan Fringe dizisinin bitmesi izleyenlerini üzmüştü.İlk bölümü ile Fringe hayranlarının beğenisini kazanan The Strain; Fringe izleyicilerine büyük bir sürpriz oldu. Guillermo del Toro ve Chuck Hogan'ın üçleme kitap serisinden diziye dönüştürülen The Strain; her ne kadar Fringe dizisine benzetilse de, ilk bölümden itibaren korkunun ve heyecanın üstüne çıkmayı başarıyor. 
    Fringe ile benzer yanları  ilk bölümlerinin uçak sahnesi ile başlaması olup, daha çok bir araştırmanın üzerine düşülmesi olarak görülüyor. Fakat The Strain karşımıza bir vampir dizisi olarak belirtilse de,  bildiğimiz kan emici vampirlerin yanı sıra, insan vücudunu ele geçiren bir solucanın yönetmesi ile şaşırtıcılığını ortaya koyuyor. 
    Dizinin başlangıcı bir havalimanına ışıkları kapalı, kapıları kilitli bir uçak iniş yapıyor. Epidemiyog Dr. Ephraim Goodweather ve takımı olayı araştırmak için görevlendirilir. Takım uçakta 200 ölü ve 4 canlı buluyor. Ölülerin vücutları morgdan kaybolmaya başlayınca durum daha da karmaşık bir hal alıyor. Goodweather ve takım arkadaşları 4 canlının peşine düşüp salgının çoğalmaması için, bütün bir şehri insanlığa karşı çok eski bir tehditten korumak için savaşırken bulurlar. 
    The Strain 1.sezon 4. Bölümü ile büyük bir ilgi toplamaya devam ediyor. Bilim kurgu ve korkunun bir arada bulunduğu bir dizi istiyorsanız ve Fringe den sonra izleyecek bir dizi bulamıyorsanız, kesinlikle The Strain izlemenizi öneririm. İyi Seyirler ! 

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture