Random Posts

  • 17 Ağustos 2014 Pazar

    Seyahatte konaklamanın en ucuz ve en sosyal yolu: Hosteller

    Düşük bütçe ile seyahat eden gezginler ve öğrencilerin ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde tasarlanmış ucuz konaklama imkanı tanıyan yerlerdir.
    Dünyanın farklı yerlerinde farklı konseptlere ve büyüklüklere sahip hosteller bulunur.Genelde banyo ve tuvalet ortak kullanım alanıdır ve ranzaların sıralandığı basit yatakhanelerden oluşur ancak isteyenler için özel odalarda kiralanabilir.Genelde banyo ve tuvalet ortak kullanım alanıdır.



    Herhangi bir hostelde sadece kızlara veya erkeklere ayrılmış odalar olabileceği gibi isteyenlerin karışık kalabileceği odalarda  bulunuyor.Hostellerin büyük bölümünde kendi yemeğinizi yapabilmeniz için bir mutfak bulunur.Bu mutfaklar basit araçlardan oluşabileceği gibi büyük restoranlarınkini aratmayacak kadar araç gereçten oluşabilir.



    Birçok hostel, ortak alan denilen,internete girebileceğin veya televizyon izleyebileceğiniz bir alana sahiptir.Ortak alanlarda genellikle büyük ekran televizyon,masaüstü bilgisayarlar,yer minderleri ve şehre özgü broşürler ve haritalar bulunur.




















    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture