Random Posts

  • 23 Ağustos 2014 Cumartesi

    Kanada'da Lise ve Üniversite Okumak İçin!


    Kanada'da eğitim almak istiyorsanız mutlaka okuyun.

    Verdiği kaliteli eğitimle dünya sıralamasında önde olan Kanada Üniversiteleri pek çok ülkeden başarılı öğrencileri kendilerine çekmeyi başarıyor. Kanada’nın tüm devlet üniversiteleri, YÖK denkliğine sahip. Öğrenciler Kolej ya da Üniversite mezuniyetlerinden sonra eğer isterlerse göçmenliğe Kanada içersinden başvurabiliyorlar. Bu göçmenlik türünde işlem süresi 9 ila 12 ay. Öğrenciler bu sürenin tamamında Kanada da kalabiliyor ve çalışabiliyorlar. Göçmen statüsünde olanlar Üniversitelerde cüzi miktarlarda  ücretler ödeyerek okuyabiliyorlar.

    Kanada’daki üniversiteler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız info@canadavisaservices.com e-mail adresine mail atabilir ya da +1 416 532 4440 numaralı telefonu arayarak Kanada Göçmenlik Resmi Danışmanı Mustafa Nur Süzer ile  irtibata geçebilirsiniz.

    Nil Academy Kanada’da hizmet veren güzel bir okul. İki ayrı binada eğitim veren okulun ilköğretim ve Lise kısmı var. Kanada’dan olduğu gibi Türkiye’den de çok sayıda öğrenci lise okumak için bu okula kaydını yaptırmış ve eğitimlerini Kanada’nın en büyük şehri Toronto’da sürdürüyorlar. Nil Academy’de İngilizce dil dersleri ve sözel dersler Kanadalı öğretmenler tarafından veriliyor. Böylece öğrenciler İngilizceyi mükemmel öğrenme fırsatı yakalıyorlar. Okulun lise diploması dünya genelinde geçerli. Kanada lise diploması veren Nil Academy’den mezun olan öğrenciler Kanada’nın en iyi üniversitelerine sınavsız giriş şansını yakalayabiliyorlar. Eğer öğrenci lise birden itibaren Kanada’da eğitimine  başlarsa not ortalamasına bakılarak üniversitelere sınavsız giriyor.

    Nil Academy Okul Müdürü Saadettin Özcan Bey Kanada’da lise ve üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilere yardımcı olacaklarını belitti. Saadettin Özcan şu şekilde çağrıda bulundu; “Okulumuz yatılı bir okul. Özellikle Türkiye’den ve dünyanın değişik yerlerinden gelen Kanada’da lise eğitimini tamamlamak isteyen öğrencilere bu imkânı sunuyoruz. Okulumuzda lise eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz sınavsız olarak Kanada’daki üniversitelere girebiliyorlar. Bu şekilde dünyanın en kaliteli en tanınmış üniversitelerinde üniversite eğitimlerini sürdürme imkânlarına sahip oluyorlar. Türkiye’den çocuklarını gönderirken ailelerimizin bir takım endişeleri olabilir. Ama kesinlikle en küçük bir soru işareti kafalarında kalmaması gerekiyor. Biz burada en az onlar kadar çocuklarımızla ilgileniyor, onların hem buradaki sosyal hayata adapte olmaları, hem de gerçekten akademik olarak çok üst düzeye çıkmaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu noktada gerek öğretmenlerimiz gerekse yurtlarda belletmen arkadaşlarımız onlara çok mesai harcıyorlar, çocukların başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar.”

    Nil Academy Okul Müdürü  Saadettin Özcan Bey ile irtibat kurmak isyorsanızkanadayolu@gmail.com mail adresine maillerinizi gönderebilirsiniz.

    Kaynak

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Culture